November 18, 2010

Dilema Final Exam

*hai, gambar lama. rindu kamu*

Ada perkara yang mengganggu hidup aku..
Ada something yang menyemak kat fikiran aku..
Ada 'benda' yang menghantui diri aku..
Ada-ada aja yang bermain di benak fikiran aku..

Tolonggg lahh tolong~ ku merayu..
pergi lah pergi dari minda ku..
datang lah datang 'abe mood' untuk study..
*oii~ nak exam pun berangan! dah pi study!! :p

please....~i just want YOU (Bakery Technology, Genetic Engineering, Enzyme and Fermentation Technology) in my mind ..

Nota kaki kanan: 
-perkara adalah perkara
-something adalah perkara
-'benda' juga merujuk kepada perkara atau thing 
  (bukan *anjing atau kayu* err)
-ada-ada aja macam mengada~ sebenarnya semua sama..hehe

p/s: anjing ke kayu? mungkin entry *anjing atau kayu* akan menjelma. huh?

@_@ tetiba rindu Si Hitam walau ku bukan pemiliknya. khabarnya juga ku menanti.

1 comment:

maCy said...

si hitam? bkn hacks hitam kn. hehe

abe mood oo abe mood, meh ler kemari~

hik3