May 14, 2013

sakit mental weh

hari ni memang tension gilaaaaaaa. punya semalam tak tido buat kerja hampir hampir nak siap separuh, tapi buat dalam pendrive je. takde backup kat any comp or laptop. pagi ni nak sambung, try buka balik file tuh, tak boleh buka weh. it's corrupted! uwaaaaaaaaa T_T memang mental lah aku hari ni lalu aku terus mengupload gambar di bawah:-
teh ais mamak pagi pagi best wooo. haha
tu la hakikat petanda pesakit mental. haha ;D

petikan dari utusan kot, tapi gambo ni aku jumpe kat fb. heh.


tengah mencari mood nak buat balik keje yang corrupt tuh. hadoii. sabor je lahh. kalau ada laptop baru best juga..... nak laptop baru nak laptop baru.... tengah tengah stress tiba tiba dapat email dari nuffnang pasal contest and suh share video nih. bertambah mental akuuuuuuu........


• Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook™
• Ultrabook™. Inspired by Intel.
• Ultraportable
• Detachable
• Touch Centric

ntah pape ntah.. tak ikut langsung syarat dia bagi..hehehe.. nah, sape yang nak tahu details: click je jangan malu malu.

kbaiii.

1 comment: